Single Blog Title

This is a single blog caption

Manson – Husa schimbator si frana de mana

Confectionam manual la comanda mansoan (burduf, fusta, husa) pentru schimbatorul de viteze si frana de mana din piele naturala.

Mansonul, burduful, fusta sau husa pentru schimbatorul de viteze si frana de mana se realizeaza dupa tiparul original, potrivindu-se perfect. Mansonul, burduful, fusta sau husa pentru schimbatorul de viteze si frana de mana pot fi cusute cu ata in diverse culori si modele. Se pot face cusaturi in mai multe culori pe acelasi manson, burduf, fusta, husa, sau chiar si cusaturi in zig-zag etc.

Mansoanele sunt croite dupa cele originale, deci se vor potrivi perfect, nu sunt universale. Pentru unele din ele, in special frana de mana, putem face imbunatatiri la design, adaugand cusaturi in plus pentru eleganta.

De asemenea, mansonul (burduf, fusta, husa) pentru schimbatorul de viteze si frana de mana poate fi confectionat din piele de diferite culori, alcantara etc.

Asigur montaj gratuit in Bucuresti. Pentru alte orase, pot da sfaturi telefonice daca este nevoie.

PRETURI: intre 70 si 100 lei

INFORMATII GENERALE:

Tiparul poate fi modificat in functie de dorinta fiecaruia. Exemplu: se scurteaza tija schimbatorului si este nevoie de un manson mai scurt. In unele cazuri, tiparul este modificat pentru ca mansonul sa arate mai bine decat cel din fabrica. Exemplu: Cusaturi duble, mai multe cusaturi. In toate cazurile, se asigura potrivirea 100% cu masina dumneavoastra.

Daca doriti un manson din piele pentru un alt model de masina, va astept cu intrebari. Este posibil sa am deja tipar pentru masina dvs, iar daca nu am:
– imi puteti trimite originalul sa ii fac o copie (posta, curier, intalnire directa). Unele lucrari se pot face gratuit.
– va pot anunta cand gasesc tiparul dorit

Pozele afisate sunt doar cu caracter informativ.
In pachet nu sunt incluse elementele de plastic de la baza mansoanelor (chenarele). Acestea se recupereaza de la mansoanele vechi.
Husele se prind de ramele de plastic astfel (in functie de model)

  • se capseaza (sau capsele se inlocuiesc cu adeziv tip prenadez)
  • se lipesc cu adeziv tip prenadez
  • unele modele au baza elastica si se prind ca atare

Sub nuca de la schimbator, unele mansoane se strang cu un colier de plastic, de unica folosinta (nu se poate recupera de la husele vechi). Acesta este inclus in pachet.

Manson (burduf, fusta, husa) schimbator HONDA CRV