Single Blog Title

This is a single blog caption

Ne adresam clientilor care ştiu să preţuiască adevăratul confort dintr-o maşină. Este inutil să vă reamintesc cât timp petrecem în maşină. Automobilul a ajuns o necesitate şi, practic, este a doua noastră casă. Aşa cum acasă confortul este nepreţuit, aşa este şi cel pe care îl dorim în maşina pe care o conducem.

RETAPIŢAŢI-VĂ AUTOTURISMUL CU CALITATE OCCIDENTALĂ LA PREŢURI ROMÂNEŞTI!

Este ştiut că tapiţarea sau retapiţarea componentelor interioare ale unui automobil este o muncă migăloasă care cere multă atenţie şi grijă pentru ca lucrarea să fie impecabilă. De aceea această operaţiune de cosmetică auto este scumpă oriunde în lume. Acum însă, prin etapiterie.ro, ea ajuns să fie accesibilă oricăriu conducător auto care se respectă. etapiţerie.ro vă aduce o ofertă pe care nu o veţi găsi nicăieri în Europa.

ACUM VĂ PUTEŢI SPORI CONFORTUL AUTOTURISMULUI CU UN BUGET PENTRU ORICE BUZUNAR.

ATENŢIE: Retapiţăm scaunele, banchetele, feţele de uşi, manşonul schimbătorului şi mânerul frânei de mână cu un total variind între 700 euro cu Piele Ecologica şi 1100de euro Piele Naturala! Un cost mai mult decât rezonabil pentru o lucrare de mare eleganţă şi deosebită fineţe.

FOLOSIM MATERIALE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE PENTRU CEI MAI PRETENŢIOŞI CLIENŢI: – piele ecologică originală pentru BMW: negru, negru antracit, bej, crem sau gri – piele ecologica originală pentru MERCEDES BENZ: negru, negru antracit, bej, crem şi gri – piele ecologica originală pentru AUDI: negru, negru antracit, bej, crem sau gri FOARTE IMPORTANT! EFECTUĂM şi tapiţerii cu material textile, la calitate extra, şi aceleaşi preţuri! De asemenea, putem îmbina pielea ecologică cu material textile, la cererea clientului.